Soundbar JVC TH-E851B, 3.1

Код на продукта: JVCTHE851B
Саундбар с 3.1-канален звук, 380 W изходна мощност, безжичен субуфер, Dolby Atmos, HDMI eARC/CEC, Bluetooth (блутут), USB (MP3), оптичен вход, вход AUX-IN,...

Идеален за ТВ системи на JVC

Ако възнамерявате да подобрите звука от вашия телевизор до качество над средното, една добра идея е да добавите външен високоговорител. Най-добрият избор за подобряване на телевизионния звук определено е един саундбар на JVC.


Саундбарът JVC TH-E851 с 3.1-канален звук и вграден безжичен субуфер е идеално допълнение към всяка ТВ система, за да може всеки да се наслади на звуково изживяване като в киносалон или да слуша любимата си музика при комфорта на своята всекидневна. Превъзходното звуково изживяване е още повече подсилено от вградените екуализери, с които звукът се донастройва според вида му – филм, музика, спортно предаване или говор. На разположение са и потребителски настройки на баланса басови/високи честоти, според предпочитанията на потребителя.

Три канала за превъзходно звуково изживяване като в киносалон

Саундбарът JVC TH-E851 се отличава особено с ползването на 3.1-канален звук и общата изходна мощност 380 W. Налице са 6 високоговорителя, разположени хоризонтално в саундбара – два за левия канал, два за десния канал и два за централния канал. Ще оцените високо такава система особено когато гледате ТВ филми, при които централните високоговорители са предназначени главно за ясно възпроизвеждане на диалога. По този начин говорните диалози не се смесват със звуковите ефекти или с фоновата музика.


Превъзходно звуково изживяване като в киносалон

Нискочестотните тонове (т.е. басите) са съществена част от всеки звук с музикален или филмов произход. Един безжичен субуфер със силни реверсивни баси допринася за отлично възпроизвеждане на звука. Когато субуферът бъде включен, той автоматично се сдвоява със саундбара. Тази функция премахва необходимостта от кабелна връзка между двете устройства.

Домът ви като киносалон

Комбинацията от ТВ система и саундбар JVC TH-E851 незабавно ще ви направи съпричастни с действието на екрана също както в киносалон, благодарение на технологията Dolby Atmos, преобразуваща телевизионния звук в пространствен звук. Нещо повече, не са нужни допълнителни високоговорители, както при ползване на по-сложна домашна аудиосистема. Можете да се насладите на пространствени звукови ефекти като в киносалон, но в комфорта на своята всекидневна.

ТВ филм, музика, говор …

Саундбарът JVC TH-E851 ви осигурява широк кръг от приложения, благодарение на множеството варианти на аудио входове. Най-важен е входът HDMI с eARC функция (Усъвършенстван реверсивен аудио канал). За да се постигне най-добро качество при предаване на звука, включително ползване на технологията Dolby Atmos, препоръчваме да съедините вашата ТВ система и саундбара с кабел HDMI. Благодарение на функцията HDMI CEC, саундбарът ще се включва и изключва едновременно с вашата ТВ система и може да бъде управляван с уреда за дистанционно управление.

Оптичният аудио кабел също е препоръчителна връзка между саундбара и вашата ТВ система, като се ползва оптичния вход.

Можете удобно да прехвърляте поточно музика към саундбара чрез функцията Bluetooth (блутут), например от вашето мобилно устройство. Саундбарът поддържа версия 5.1 на блутут, поддржаща профилите A2DP и AVRCP.
Поддръжката за възпроизвеждане на МР3 файлове от външни USB устройства с капацитет до 32 GB е приятно предимство, както и възможността да се ползва входа AUX-IN.

Превключването между източниците на звук (HDMI, Bluetooth и пр.) е лесно с уреда за дистанционно управление или с бутоните на саундбара.

Пакетът на саундбара включва монтажен комплект за безопасно монтиране на саундбара на стената, като са включени и кабел HDMI и кабел LINE-IN.

Характеристики

  • 3.1-канален саундбар с безжичен субуфер
  • Пространствен звук по технология Dolby Atmos
  • Обща изходна мощност 380 W (RMS /ефективна/)
  • Съвместимост с HDMI eARC / CEC
  • Безжично поточно Bluetooth предаване на звук
  • USB вход
  • Поддръжка на МР3
  • Екуализери
  • Конзола за монтаж на стена
  • Уред за дистанционно управление

Технически спецификации

Поддръжка на Bluetooth V 5.1 – A2DP и AVRCP

Саундбар: честотен дипазон 120 Hz – 20 kHz, 200 W изходна мощност

Субуфер: честотен дипазон 40 Hz – 120 Hz, 180 W изходна мощност

USB вход (макс. 32 GB)

Широчина: 96 cm

Мрежово захранване

Съединители и входове

1× вход HDMI eARC (v. 2.1)

2× входа HDMI

Оптичен аудио вход

Коаксиален аудио вход

USB вход

Вход AUX-IN

Комплектът включва:

Набор за монтаж на стена

HDMI кабел

LINE-IN кабел

Техническа спецификация:

Width 111.0 cm
Width 96.5 cm
Height 38.0 cm
Формати за възпроизвеждане MP3
Celkový výkon RMS 380 W
Height 42.0 cm
Depth 35.0 cm
Depth 27.5 cm
Konfigurace reprosoustavy 3.1
Weight 8.98 kg
Subwoofer bezdrátový
Weight 11.24 kg
Zvuk Dolby Atmos
Dolby Atmos ano
Безжична връзка Bluetooth
Drátové připojení digitální optické, HDMI, konektor Jack 3,5 mm
Специфични функции Не
Umělá inteligence Не
Специфични функции HDMI eARC / CEC
Počet HDMI 3
HDMI 2.1 3
Počet USB 1
Обозначаване на връзката BT TH-E851B
USB 2.0 1
Soundbar (Š × V × H) 96,1 × 7,4 × 10,5 cm
Subwoofer (Š × V × H) 24 × 42 × 24 cm
Standardně dodávané příslušenství baterie pro dálkový ovladač, dálkový ovladač, HDMI kabel, návod / rychlý návod, RCA kabel, síťový kabel, nástěnný držák – sada pro montáž na stěnu
Rozměr (cm) 96 cm
Amazon Alexa Не
Apple HomeKit Не
Google Home Не
Собствена система Не
JVC Premium Service Pack

видео

Къде да купя JVC