Soundbar JVC TH-E741B, 2.1

Код на продукта: JVCTHE741B
Саундбар с 2.1-канален звук, 280 W изходна мощност, безжичен субуфер, Dolby Atmos, HDMI eARC/CEC, Bluetooth (блутут), USB (MP3), оптичен вход, вход AUX-IN,...

Идеален за ТВ системи на JVC

Ако възнамерявате да подобрите звука от вашия телевизор до качество над средното, една добра идея е да добавите външен високоговорител. Най-добрият избор за подобряване на телевизионния звук определено е един саундбар на JVC.


Саундбарът JVC TH-E741 с 2.1-канален звук и вграден безжичен субуфер е идеално допълнение към всяка ТВ система, за да може всеки да се наслади на звуково изживяване като в киносалон или да слуша любимата си музика при комфорта на своята всекидневна. Превъзходното звуково изживяване е още повече подсилено от вградените екуализери, с които звукът се донастройва според вида му – филм, музика, спортно предаване или говор. На разположение са и потребителски настройки на баланса басови/високи честоти, според предпочитанията на потребителя.

Превъзходно звуково изживяване като в киносалон

Саундбарът JVC TH-E741 ще привлече вниманието ви със своя 2.1-канален звук и общата изходна мощност 280 W. Налице са 4 високоговорителя, разположени хоризонтално в саундбара – два за левия канал и два за десния канал. Такава система допринася за по-добро звуково изживяване при гледане на ТВ филми.


Превъзходно звуково изживяване като в киносалон

Нискочестотните тонове (т.е. басите) са съществена част от всеки звук с музикален или филмов произход. Един безжичен субуфер със силни реверсивни баси допринася за отлично възпроизвеждане на звука. Когато субуферът бъде включен, той автоматично се сдвоява със саундбара. Тази функция премахва необходимостта от кабелна връзка между двете устройства.

Домът ви като киносалон

Комбинацията от ТВ система и саундбар JVC TH-E741 незабавно ще ви направи съпричастни с действието на екрана също както в киносалон, благодарение на технологията Dolby Atmos, преобразуваща телевизионния звук в пространствен звук. Нещо повече, не са нужни допълнителни високоговорители, както при ползване на по-сложна домашна аудиосистема. Можете да се насладите на пространствени звукови ефекти като в киносалон, но в комфорта на своята всекидневна.

ТВ филм, музика, говор …

Саундбарът JVC TH-E741 ви осигурява широк кръг от приложения, благодарение на множеството варианти на аудио входове. Най-важен е входът HDMI с eARC функция (Усъвършенстван реверсивен аудио канал). За да се постигне най-добро качество при предаване на звука, включително ползване на технологията Dolby Atmos, препоръчваме да съедините вашата ТВ система и саундбара с кабел HDMI. Благодарение на функцията HDMI CEC, саундбарът ще се включва и изключва едновременно с вашата ТВ система и може да бъде управляван с уреда за дистанционно управление.

Оптичният аудио кабел също е препоръчителна връзка между саундбара и вашата ТВ система, като се ползва оптичния вход.

Можете удобно да прехвърляте поточно музика към саундбара чрез функцията Bluetooth (блутут), например от вашето мобилно устройство. Саундбарът поддържа версия 5.1 на блутут, поддржаща профилите A2DP и AVRCP.
Поддръжката за възпроизвеждане на МР3 файлове от външни USB устройства с капацитет до 32 GB е приятно предимство, както и възможността да се ползва входа AUX-IN.

Превключването между източниците на звук (HDMI, Bluetooth и пр.) е лесно с уреда за дистанционно управление или с бутоните на саундбара.

Пакетът на саундбара включва монтажен комплект за безопасно монтиране на саундбара на стената, като са включени и кабел HDMI и кабел LINE-IN.

Характеристики

  • 2.1-канален саундбар с безжичен субуфер
  • Пространствен звук по технология Dolby Atmos
  • Обща изходна мощност 280 W (RMS /ефективна/)
  • Съвместимост с HDMI eARC / CEC
  • Безжично поточно Bluetooth предаване на звук
  • USB вход
  • Поддръжка на МР3
  • Екуализери
  • Конзола за монтаж на стена
  • Уред за дистанционно управление

Технически спецификации

Поддръжка на Bluetooth V 5.1 – A2DP и AVRCP

Саундбар: честотен дипазон 120 Hz – 20 kHz, 120 W изходна мощност

Субуфер: честотен дипазон 40 Hz – 120 Hz, 160 W изходна мощност

USB вход (макс. 32 GB)

Широчина: 87 cm

Мрежово захранване

Съединители и входове

1× вход HDMI eARC (v. 2.1)

2× входа HDMI

Оптичен аудио вход

Коаксиален аудио вход

USB вход

Вход AUX-IN

Комплектът включва:

Набор за монтаж на стена

HDMI кабел

LINE-IN кабел

Техническа спецификация:

Width 98.0 cm
Width 87.0 cm
Height 46.0 cm
Celkový výkon RMS 280 W
Формати за възпроизвеждане MP3
Height 34.5 cm
Konfigurace reprosoustavy 2.1
Depth 20.5 cm
Depth 44.0 cm
Subwoofer bezdrátový
Weight 9.64 kg
Weight 7.57 kg
Zvuk Dolby Atmos
Dolby Atmos ano
Безжична връзка Bluetooth
Drátové připojení digitální optické, HDMI, konektor Jack 3,5 mm, HDMI eARC, USB
Специфични функции Не
Umělá inteligence Не
Специфични функции HDMI eARC / CEC
Počet HDMI 3
HDMI 2.1 3
Обозначаване на връзката BT TH-E741B
Počet USB 1
USB 2.0 1
Soundbar (Š × V × H) 86,9 × 7,4 × 10,5 cm
Subwoofer (Š × V × H) 17 × 34,5 × 31,3 cm
Standardně dodávané příslušenství baterie pro dálkový ovladač, dálkový ovladač, HDMI kabel, návod / rychlý návod, RCA kabel, síťový kabel, nástěnný držák – sada pro montáž na stěnu
Rozměr (cm) 87 cm
JVC Premium Service Pack

видео

Къде да купя JVC