Soundbar JVC TH-E631B, 2.1

Код на продукта: JVCTHE631B
Саундбар с 2.1-канален звук, 220 W изходна мощност, безжичен субуфер, HDMI ARC/CEC, Bluetooth (блутут), USB (MP3), оптичен вход, вход AUX-IN,...

Идеален за ТВ системи на JVC

Ако възнамерявате да подобрите звука от вашия телевизор до качество над средното, една добра идея е да добавите външен високоговорител. Най-добрият избор за подобряване на телевизионния звук определено е един саундбар на JVC.


Саундбарът JVC TH-E631 с 2.1-канален звук и вграден безжичен субуфер е идеално допълнение към всяка ТВ система, за да може всеки да се наслади на звуково изживяване като в киносалон или да слуша любимата си музика при комфорта на своята всекидневна. Превъзходното звуково изживяване е още повече подсилено от вградените екуализери, с които звукът се донастройва според вида му – филм, музика, спортно предаване или говор. На разположение са и потребителски настройки на баланса басови/високи честоти, според предпочитанията на потребителя.

Превъзходно звуково изживяване като в киносалон

Саундбарът JVC TH-E631 ще привлече вниманието ви със своя 2.1-канален звук и общата изходна мощност 220 W. Налице са 4 високоговорителя, разположени хоризонтално в саундбара – два за левия канал и два за десния канал. Такава система допринася за по-добро звуково изживяване при гледане на ТВ филми.


Превъзходно звуково изживяване като в киносалон

Нискочестотните тонове (т.е. басите) са съществена част от всеки звук с музикален или филмов произход. Един безжичен субуфер със силни реверсивни баси допринася за отлично възпроизвеждане на звука. Когато субуферът бъде включен, той автоматично се сдвоява със саундбара. Тази функция премахва необходимостта от кабелна връзка между двете устройства.

ТВ филм, музика, говор …

Саундбарът JVC TH-E631 ви осигурява широк кръг от приложения, благодарение на множеството варианти на аудио входове. Най-важен е входът HDMI с ARC функция (реверсивен аудио канал). За да се постигне най-добро качество при предаване на звука, включително ползване на технологията Dolby Atmos, препоръчваме да съедините вашата ТВ система и саундбара с кабел HDMI. Благодарение на функцията HDMI CEC, саундбарът ще се включва и изключва едновременно с вашата ТВ система и може да бъде управляван с уреда за дистанционно управление.

Оптичният аудио кабел също е препоръчителна връзка между саундбара и вашата ТВ система, като се ползва оптичния вход.

Можете удобно да прехвърляте поточно музика към саундбара чрез функцията Bluetooth (блутут), например от вашето мобилно устройство. Саундбарът поддържа версия 5.1 на блутут, поддржаща профилите A2DP и AVRCP.
Поддръжката за възпроизвеждане на МР3 файлове от външни USB устройства с капацитет до 32 GB е приятно предимство, както и възможността да се ползва входа AUX-IN.

Превключването между източниците на звук (HDMI, Bluetooth и пр.) е лесно с уреда за дистанционно управление или с бутоните на саундбара.

Пакетът на саундбара включва монтажен комплект за безопасно монтиране на саундбара на стената, като са включени и кабел HDMI и кабел LINE-IN.

Характеристики

  • 2.1-канален саундбар с безжичен субуфер
  • Обща изходна мощност 220 W (RMS /ефективна/)
  • Съвместимост с HDMI ARC / CEC
  • Безжично поточно Bluetooth предаване на звук
  • USB вход
  • Поддръжка на МР3
  • Екуализери
  • Конзола за монтаж на стена
  • Уред за дистанционно управление

Технически спецификации

Поддръжка на Bluetooth V 5.1 – A2DP и AVRCP

Саундбар: честотен дипазон 120 Hz – 20 kHz, 120 W изходна мощност

Субуфер: честотен дипазон 40 Hz – 120 Hz, 100 W изходна мощност

USB вход (макс. 32 GB)

Широчина: 87 cm

Мрежово захранване

Съединители и входове

1× вход HDMI ARC

Оптичен аудио вход

Коаксиален аудио вход

USB вход

Вход AUX-IN

Комплектът включва:

Набор за монтаж на стена

LINE-IN кабел

Техническа спецификация:

Width 87.5 cm
Width 98.0 cm
Height 36.0 cm
Формати за възпроизвеждане MP3
Celkový výkon RMS 220 W
Height 32.0 cm
Depth 31.5 cm
Konfigurace reprosoustavy 2.1
Depth 18.0 cm
Weight 6.66 kg
Subwoofer bezdrátový
Weight 4.83 kg
Dolby Atmos ne
Безжична връзка Bluetooth
Drátové připojení digitální optické, USB, AUX, digitální koaxiální, HDMI ARC
Специфични функции Не
Umělá inteligence Не
Специфични функции HDMI ARC / CEC
Počet HDMI 1
HDMI 1.4 1
Обозначаване на връзката BT TH-E631B
Počet USB 1
USB 2.0 1
Soundbar (Š × V × H) 87,2 × 6,6 × 9,2 cm
Subwoofer (Š × V × H) 15 × 32,2 × 22 cm
Standardně dodávané příslušenství baterie pro dálkový ovladač, dálkový ovladač, návod / rychlý návod, síťový kabel, nástěnný držák – sada pro montáž na stěnu, AUX–IN kabel
Rozměr (cm) 87 cm
Amazon Alexa Не
Apple HomeKit Не
Google Home Не
Собствена система Не
JVC Premium Service Pack

Къде да купя JVC